Apartma

Apartma Sonček (št. 9) je namenjen udobnemu bivanju do šestim osebam in je idealna počitniška nastanitev za družine. Nahaja se v mansardnem delu hiše in obsega dve etaži. V spodnji je prostorna, popolnoma opremljena kuhinja (steklokeramični štedilnik s pečico, pomivalni stroj, velik hladilnik s skrinjo, mali gospodinjski aparati) in udobna jedilnica za 6 odraslih, dnevna soba z velikim kavčem in kabelsko TV, manjša zakonska spalnica ter kopalnica (umivalnik/tuš/fen/WC).

Na razpolago je tudi brezplačni internetni priključek.Sončne žarke lahko lovimo na velikem balkonu od koder se razprostira veličasten pogled na Špikovo skupino Julijcev, Vitranc in smučišče pod njim. Z enim pogledom lahko preverimo, kaj počno naši malčki ali na smučišču ali bližnjem otroškem igrišču. Iz dnevne sobe pridemo še na manjši balkon, od koder pogled mimo hotela Kompas seže po pobočjih, vse do vrhov Karavank.

V gornji etaži, ki je s spodnjo povezana z lesenim stopniščem, apartma ponuja prostor za igro in počitek v topli, svetli podstrešni sobi z eno zakonsko in dvema enojnima posteljama ter sanitarijami (umivalnik/bide/WC).

Shramba smučarsko/športne opreme je v kleti, ki ima tudi stranski izhod na smučišče.
Parkiramo na ograjenem parkirišču ob glavnem vhodu v hišo (parkirno mesto apartmaja Sonček je prvo na levi strani glavnega vhoda gledano s ceste proti hiši).

Če imate v vozilu navigacijsko napravo, vpišite vanjo naslov “Borovška cesta 101, Kranjska Gora” ali pa naslednje koordinate:

dolžina: 13.779654
širina: 46.484727

Info
Tel.
Tamara 00386 41 388 037
Marjan 00386 31 301 217

e-mail:
info@apartma-soncek.com